Duidelijkheid voorop bij Rstyle!

Als je weinig weet van websites, maar er wel een nodig hebt, dan ziet de wereld van website bouwen er ingewikkeld uit. Daarom heb ik een stappenplan ontwikkeld: u weet altijd precies waar u aan toe bent, want we gaan niet naar de volgende stap voordat ik dat met de opdrachtgever besproken hebben.

Welke stappen moeten genomen worden:

 1. Inventarisatie:
  Tijdens de afspraak, dit kan zowel telefonisch als op locatie, worden uw wensen geïnventariseerd, wanneer alle partijen de indruk hebben dat volkomen duidelijk is aan welke eisen de nieuwe website moet voldoen, wordt er een voorstel voor een nieuwe website/webshop/applicatie gemaakt.
 2. Ontwerp:
  De eisen voor de nieuwe website worden vertaald in een ontwerp. Je krijgt aantal ontwerpen te zien, waarvan er één wordt uitgekozen om verder te worden uitgewerkt.
 3. Realisatie:
  In deze fase wordt het gekozen ontwerp omgezet naar een werkende website/webshop/applicatie. En hoewel je als opdrachtgever hier niks van ziet, is dit het meeste werk. Het ontwikkelen van de website/webshop/applicatie kan zowel op locatie als op het kantoor van Rstyle plaatsvinden.
 4. Acceptatie:
  In deze fase is de website/webshop/applicatie klaar, maar moet nog getest worden op eventuele fouten en onvolkomenheden.
 5. Garantie:
  De eerste maand na oplevering van de website worden problemen kosteloos opgelost. Uiteraard willen we u na die periode ook graag van dienst zijn. Maar dan worden de kosten wel in rekening gebracht.

Het werken met een stappenplan zorgt ervoor dat iedereen precies weet wie waar mee bezig is.

Dat scheelt tijd en geld!