Recensies

WordPress en Magento Wizard

★★★★★
5 5 1
Ik werk nu al bijna 10 jaar met Ruud in zijn rol als developer voor mijn Magento webshop. Ruud is zeer deskundig in zijn vak en weet eigenlijk ieder probleem op te lossen en (onmogelijke) wens te realiseren. Makkelijk toegankelijk en prettig om mee te werken. Een professionele Wizard!

Werkzaamheden voor Babyenkind.nl

★★★★★
5 5 1
Ruud is een heel prettig iemand om mee te werken: deskundig, betrouwbaar en met een onveranderlijk goed humeur.Je kan voor alles bij hem aankloppen, hij lost het snel voor je op. Inmiddels werk ik ruim 4 jaar met hem samen.En dat is iedere keer weer even prettig!

Werkzaamheden voor Zeven Zeven

★★★★★
5 5 1
Werk al een aantal jaren samen met Ruud. Als ik geen tijd heb of het is te ingewikkeld weet ik dat ik bij hem terecht kan. De snelheid waarmee hij het oppakt is geweldig. Hoop dat wij nog jaren zo kunnen blijven samenwerken!

Werkzaamheden voor Wan4all.nl

★★★★★
5 5 1
Ruud werkt snel en heeft daarnaast een goed gevoel voor humor. Heel plezierig samenwerken. En hij weet waar hij mee bezig is.

Werkzaamheden voor cirvie.nl

★★★★★
5 5 1
Ruud Schoorl is zeer deskundig en integer. Iemand als Ruud Schoorl gun je zeker het werk. Hij zegt niet alleen dat hij een probleem kan oplossen, hij doet het ook. Ruud heeft ons na 3 weken ploeteren in 1 dag van ons probleem met Magento afgeholpen. Voor hem waren 2 personen die met ons probleem zijn bezig geweest alleen zij konden het niet verhelpen, Ruud wel!!!

Webdeveloper bij Ad Pepper Media BeNeLux

★★★★★
5 5 1
Ruud is een prima webdeveloper die zijn vak verstaat en uitstekend in staat is om te vertaalslag te maken van een commercieel vraagstuk naar een technische oplossing.

Supportdesk / System manager (Compu-Prof ICT Solutions)

★★★★★
5 5 1
Apart from being the best little brother a guy can ask for, Ruud has been a very knowledgeable colleague and an amazing fast learner. During the time i had the pleasure of working with him I've seen him master new technologies and programming languages in very little time indeed. This is unequivocally due to his inquisitive nature.

Supportdesk / System manager (Compu-Prof ICT Solutions)

★★★★★
5 5 1
Ruud is a likeable, knowledgeable person, who is always willing to help out someone, and always willing to (help) tackle a problem.

Helpdesk Medewerker

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij Compuprof en bij de RVV met Ruud samengewerkt. Ruud heeft een professionele instelling en veel technische vakkennis. Ook heeft Ruud een collegiale instelling. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Ruud.

Wilt u ook een recensie achter laten vul dan onderstaand formulier in

Naam
Email
Titel
Beoordeling
Recentie