Portfolio

Door de jaren heen heb ik websites mogen ontwerpen en realiseren voor diverse klanten.

Naast het ontwikkelen van websites bied ik ook de mogelijkheid aan om ‘custom made’ scripts te schrijven/aan te passen voor Magento en andere software. Dit om het importeren van producten makkelijker te maken.

Hieronder tref je een overzicht van mijn portfolio aan.

Voor autosport.nu heb ik een 'custom made' backend geschreven om zo makkelijk de te publiceren nieuws items online te plaatsen. Daarnaast is er gebruikt gemaakt van Gallery 2 om de foto's die de fotografen van deze nieuwssite maken online te plaatsen. Hier is tevens een bestel module aangekoppeld zodat klanten de foto's die tijdens de diverse evenementen gemaakt worden makkelijk en snel kunnen bestellen.

Babyenkind bestaat uit een website, webshop en een forum waar moeders hun ervaringen kunnen uitwisselen. Dit jaar (2018) is de website omgezet van Typo3 naar Wordpress. Rstyle heeft de omzetting van het template voor zijn rekening genomen.

De website van Bidu Lingerie heb ik in 2010 vanaf een Phostoshop(PSD) bestand omgezet naar een werkende site, inclusief iDeal betaal methode.

Ik ondersteun boekenvoordeel bij hun Magento vraagstukken. Daarnaast roepen ze mijn hulp als het gaat om aanpassingen aan layout/code, zodat hun website goed blijft draaien.

Voor Bonneveld heb ik in opdracht van De Digitale Regio een aantal zaken op hun nieuwe Wordpress website aangepast. Er waren wat problemen met het hoofdmenu dat versprong, en de vormgeving moest gelijk gemaakt worden aan hun oude website.

Voor Credex Alarm Systems doe ik het onderhoud van de website, dit houd in dat ik plugins installeer, en PHP code aanpas waar nodig.
Sinds dit jaar (2018) is de website overgezet naar Magento 2.

Voor Credex Alarm Systems heeft Rstyle een App ontwikkeld voor Android gebruikers. Met deze App kunnen gebruikers hun Jablotron alarm systeem op afstand bedienen, door middel van het versturen van smsjes.

In samenwerking met Zevenzeven.nl de website voor Deck Advocaten gemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van Wordpress en HTML5/CSS3 technieken.

De website van ExportVat heb ik omgezet naar Wordpress website.

Page 1 of 2 12

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.