Over mij

Rstyle is een Webdevelopment/Webhosting bedrijf in de buurt van Amsterdam dat is opgericht door Ruud Schoorl.

Achtergrond

In 2002 begon mijn avontuur in de IT. In dat jaar ben ik begonnen op de planning afdeling van een Soft- & Hardware bedrijf in de regio Amsterdam. Mijn taken bestonden hier uit het inplannen van de technische dienst. Dit in afstemming met de afdeling verkoop, zodat er zo min mogelijk vertraging zat tussen de geleverde artikelen en het moment waarop de technische man lang kwam om alles te installeren.

Na een aantal jaar te hebben gewerkt op de planning, begon mijn zoektocht naar iets anders. Gelukkig kon ik bij hetzelfde bedrijf aan de slag als systeem beheerder voor hun service provider. Dit betekende het vast leggen van domeinnamen voor de klanten, het aan maken van email accounts, het aanmaken van webruimte voor hun websites en het onderhouden van de diverse servers. Dit wekte bij mij gelijk de interesse om websites te gaan ontwikkelen. Na een aantal jaar bij de service provider gewerkt te hebben zocht ik de uitdaging om full-time websites te gaan ontwikkelen.

Vanaf 2007 heb ik veel gewerkt met ASP.NET, echter besloot ik na een aantal jaar dat daar mijn passie niet lag, en ben ik mij gaan richten op de Open Source technologieën. In 2009 werkte ik in Amsterdam voor een bedrijf aan een Paid to Click website, hier werkte ik met een team aan tot december 2010. Helaas werd mij toen vertelt dat het bedrijf zijn activiteit staakte in Nederland en ik dus op zoek moet gaan naar een nieuwe baan.

Ik heb toen besloten om mijn activiteiten voor mijn bedrijf, wat ik in september 2009 al had laten registreren bij de KvK, op te pakken.

Vaardigheden

Hieronder vindt je een aantal van mijn vaardigheden die ik gebruik om je wensen om te zetten naar een goed werkende website.

Mijn kennis/vaardigheden hou ik voortdurend op peil, waardoor ik in staat om voor elke aanvraag een goede en passende oplossing te bieden die bij u past.

Wordpress

100%

Joomla

66%

Magento 1 & 2

83%

PHP

92%

HTML / CSS

100%

MySQL

78%

XML

88%

JavaScript / JQuery

72%

Voor meer informatie, of een offerte kun je contact openemen met Ruud Schoorl.

Neem contact op