Onderhoud door Rstyle

Elke website heeft onderhoud nodig, zo eens in de zoveel tijd komt er wel een update uit voor het gebruikte CMS pakket wat gebruikt wordt. Daarnaast komen er steeds nieuwe technieken op de markt. Bent u met uw website wel up-to-date?

Het updaten van een WordPress website is vaak erg gemakkelijk, door middel van een druk op de knop wordt de update geïnstalleerd, maar wat nu als het fout gaat? Een Magento website is vaak lastiger te updaten omdat dit een nogal groot en log pakket is dat niet d.m.v. een druk op de knop geupdate is.

Magento Patches

Magento heeft de laatste jaren nogal wat patches uitgegeven die in uw bestaande Magento webshop geïnstalleerd moeten worden. Dit om te voorkomen dat de webshop gehackt wordt en er tal van gegevens over de webshop, maar vooral de klanten op straat komen te liggen.

Het updaten van Magento is vaak een tijdrovend karwei. Je kunt mij inschakelen als je je WordPress/Magento of welke andere software dan ook wilt updaten.

Ticket Systeem

Ik maak gebruik van Freshdesk om de support tickets overzichtelijk te houden. Daarnaast gebruik ik het systeem om een Knowledge base te maken voor mijn klanten waarop ze terug kunnen vallen. Mochten ze vaker tegen dezelfde problemen oplopen is dat makkelijk terug te vinden voor ze in dit systeem.

Ga naar het Ticket Syteem Maak een account aan, of stuur een e-mail naar helpdesk@rstyle.nl. Deze mail wordt direct omgezet in een ticket.

Support

Wilt u een bepaald script dat u heeft na laten kijken op fouten of wilt u dat ik een specifiek script voor u schrijf? Ook hiervoor kunt u contact opnemen?

Heeft u vragen over een bepaald onderwerp en komt u er zelf niet uit. Dan kunt u mij altijd bellen (+31 6 22 97 04 23) of mailen (support@rstyle.nl) met uw vraag.

Ik beantwoordt uw vraag, als het ook maar even kan, dezelfde dag nog!

Onderhoudscontract afsluiten?

Neem contact op